Sunday, February 13

dah mengong sangat

sori sbb blog mmg tengah berterabur
dah ber jam-jam
mencari templates yang menarik dan berkenan
tapi tak jumpa
last2 ambik jalan mudah
pilih yang paling simple



act aku cukup tak suka buang masa menghadap laptop berejam 
sedangkan ada banyak lagi kerja yang nak dibuat
rasa membazir waktu
huh. boring betul


tapi disebabkan tangan dah gatal2 ubah sana sini
makin serabut jadik nya


last-last tak boleh jugak nak arrange
entah kenapa MHHA punya laptop ni mmg tak best
tu kenapa aku tak suka pakai apple
lebih baik pakai laptop murah aku je
tapi entah kenapa hangin pulak laptop tu
tak le connect internet
huh.bosan



dah lebih baik jemur kain


1 comment:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tadi I salah post comment.. ingatkan nk komen utk entry ni... terpost kat entry yg bwh lak.. hehe..sorry.

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...