Thursday, November 8

Gv me some time

As its been a very long time- Writing in english and i realised how terrible i ve become in constructing one beautiful sentence to be read. Ouch! Too bad.
And as i planned to further my study abroad so now its time for me to non-stop making my own brain to start being academical.again. ah
Work-carier. After 6, going to be 7 years being a teacher then comes to one moment when u ll look to urself and said- what happened to me? Why did my carier did this to me? - ignorance, lack of strong memory, un-organize. Oh oooooo... and thats mean all this time i m in stress zone.

posted from Bloggeroid

Sunday, May 20

Wordless sunday. Nak jugak

Rindu nak menulis
Tapi lebih best kalau dpt upload apa2 gambar best kan




Consider this as an art.





Sewaktu latihan kebakaran tempoh hari. Sgt excited bila dpt naik trak bomba





So many faces. My little luthfil





We at playground. Yeah! Had fun





Present for luthfil's teachers during teachers day



Little luthfil playing around. Attending a wedding ceremony at masjid besi putrajaya.









Planning to bake a cheesecake. Recipe book #jamie oliver





Yeayyyyyy

posted from Bloggeroid

Thursday, May 17

Although

People said

" after rain, rainbow will come"

So dont be sad. Betulke

Ya. Aku sedang menunggu pelangi tu

Kali terakhir aku ada perasaan begini waktu putus cinta hampir 8 tahun yg lalu.

Masa tu rasa semuanya dah gelap
Tak tahu apa ptt di buat
Rasa mmg akan bujang sampai ke tua

Tak sangka Allah anugerahkan aku
Seorg lelaki yg mmg layak utk dpt cinta aku
Pelangi itu dtg jua selepas hujan

Kini sedih sebegitu dtg lagi
Moral down
Semuanya gelap kembali
Bezanya ia berkaitan dengan profesion kerja
Aku sedang menunggu pelangi datang



posted from Bloggeroid

Wednesday, May 16

.....entah

Yang hanya faham dlm hati aku skrg hanyalah Allah
Adakah aku yg terlalu sensitif
Aku pun tak pasti
Politik di tempat kerja semakin hebat
Mereka yg berkuasa makin merasa mereka bisa mengatur rezeki ssorg
Hebat
Maha hebat mereka rasa diri mereka

"Saya senang je, markah awak nnti saya bg sikit!"

Kalau bole, kalau mampu
Aku nak herdik depan muka dia
Aku nak maki dia puas puas
Itu semua kalau boleh
Hakikatnya aku tak bole dan aku tak mampu


Kawan yg bermuka semakin ramai
Depan muka putih
Belakang muka boleh jadi hitam

Aku hanya satu sampah yang boleh dibuang






posted from Bloggeroid

Sunday, May 13

Birthday present yg bertempah2

This is what we gave to husband + daddy during his 29th birthday last month
Siap bertempah2 lagi
Berbulan sebelum dah fikir hadiah
Memang lah isteri hebat




Front page sebelum buka





Bila bukak. Tadaaa.... pop up birthday card





Mummy & baby pun keluar bila ditarik naik kapal selam





Because of his obsessed with diving so i end up with this idea





Sape2 nak tempah boleh comment sini
Tapi seriously bukan saya yang buat
Seorg Adik muda yg buat
Tinggal fikir idea je

posted from Bloggeroid

Today is sunday

Hai la hai
Bila ada meeting di hari ahad
Memang la sgt menguji sabar

Semua kerja rumah yg memerlukan mood
Semua habis terbang
Confirm2 jejak ke jam 5 jugak ni

Jemur baju
basuh pinggan
Menyapu
Semua tenggelam ke laut lah
Nak kena siapkan kerja ofis punya pasal

Saboooooorrr jela
Dah nama pun kuli



posted from Bloggeroid

Maha hebat

Entah sampai bila penyakit ni akan pergi
Letih badan nak menanggung

Mohon diberikan kekuatan
Ya allah



posted from Bloggeroid

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...