Saturday, January 22

tajuknya tak dapat nak fikir

pelik betul bila sejak minggu lepas badan mmg rasa tak larat benor
pukul 9 malam mmg confirm terus lepak 
mmg dah tak sedar dah anak buat apa
sedar2 tengah malam aku tengok dia dah tido 
mmg lepak

penuh dengan segala sengal
termasuk sengal otak

best nya kalau waktu-waktu macam ni boleh dapat satu body massage termasuk face spa sekali

http://bingoblog.mailbingo.com/wp-content/uploads/2008/11/spa-face.jpg 
tengok tu ...macam syiok betul rasanya
semalam kawan-kawan ada ajak pegi buat face spa
tapi sbb ada kawan yang lain nak belanje pizza
maka aku pilih pizza 
erk? .......salah ke pilihan aku
tapi mmg sedap la pizza ( makanan apa yang aku rasa tak sedap? ada? ada? takde..)

http://www.thesaleslion.com/wp-content/uploads/2010/10/Pizza-Hut-website.jpg

rasa nak demam tak jugak
rasa lenguh-lenguh tak jugak

kombinasi segala jenis rasa masam masin
awwwwww....maybe i need a vacation asap

No comments:

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...