Sunday, January 23

kali pertama aku pergi gotong royong

hehe.bila baca tajuk.macam pemalas sangat kan
tapi sebenarnya aku jarang dapat invitation pegi gotong royong
last dulu zaman sekolah kecik-kecik dulu
tapi sejak dah ramai pekerja indon ni
sekolah pun dah tak bape nak buat gotong royong ni
*agaknya..hik hik T_T

 masa zaman matriks pun tak ada
masa zaman U pun lagi la tak ada
http://www.go2nesh.com/blog/wp-content/uploads/gotong-royong.jpg

woosh. ni la baru dapat jemputan bergotong royong
kalau diikutkan siapa yang rajin kan 
tapi kerana kempen ganyang aedes
maka pagi2 bute (tapi sebenarnya dah tak pagi sangat)
aku , mmha dan budak kecik pun melenggang kangkung pegi berkumpul sama

wah.besar-besaran rupenya majlis dorang buat ni
siap ada perasmi
*sbb tu kena lantik cikgu jadi pengerusi taman
(tapi nasib  baik tak lantik aku..fuh....^_^)

aku mmg sah2 tak dapat kenal sapa yang bagi ucapan tadi tu
katanya YB
paling bestnya dapat sumbangan RM500 lagi 
kaya jugak taman aku ni
duit bayar tiap2 bulan pun bendahari kata banyak
*agak2 boleh buat family day tak?

aku takle dapat bawak kamera tadi
uish.seganlah aku
orang sibuk pegang penyapu
takkan pulak aku tak pasal2 amik gambar

tapi tadi aku takdelah beria2 sangat buat keje
macam sikit2 je

*ngelat yeeeeeee
takpela asalkan aku tunjuk muka pun okey
daripada yang ada duduk tengok tv kat rumah 
pastu jangka aku nak sapu depan rumah ko? 
haremmmmmmm...

1 comment:

kakngah said...

area rmh aku ni baru jek rotong royong 2 bln lepas. sempena ganyang eades gak tu..

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...