Tuesday, October 26

lagenda si lagenda budak setan

menonton drama lagenda budak setan
di astro prima
betul2 recall semula kenangan zaman remaja
wuish..aku mmg gile gilosh babeng
minat tahap cucur atap punya beb
memang feelin' habis pada kasyah
mmg aku harap (masa tu) dapat partner yang akan gilekan kat aku macam kasyah gilekan pada ayu

heppp.banyak sangat sebut gile
cukup 44 kali
gile betul aku

bila kenang2 kembali zaman bercinta
boipren mmg berlambak
senang cerita mmg budak gatal
(nasib baik budak pandai jugak)
bila nampak je jejaka idaman
hati akan berdup dap dup dap
uish.berbunga2 wa cakap sama lu
apa saja berkenaan si dia mmg menarik hati
baju apa dia pakai
seluar apa
even selipar apa yang di pakai pun aku skodeng
pernah sekali tu buku dia pun aku rembat
semata2 nak tengok tulisan dia hari2
(konfirm dia kena marah ngan cikgu sbb buku dia hilang)
lawak tahap raja lawak
semua cinta monyet beruk kera mmg akan buat benda yang merapu tah apa2
dan bila jumpa MHHA
kaedah (acehhh) konsep bercinta dah jadik lebih matang
takde lagi curik buku
dah takde sekodeng2
mungkin sbb dah soulmate (huyoo)
makanya aku tak kisah pun apa yang dia pakai whatsoever
eh.kisah jugak sikit
(sbb aku really tak nak orang yang selekeh)
alamak.MHHA tolong cover lobang hidung

bezanya soulmate dengan cinta monyet adalah;
kalau cinta monyet; partner kita buat benda yang kita rasa tak best, kita terus akan rasa tak suka dan cakap " ala, dah bosan la dengan dia tu"
tapi kalau soulmate: "ok. awak nak korek hidung ye. meh sini sya tolong"
(itu perumpamaan je le)
hehe :)

bila tengok farid kamil dengan jue aziz ni
aku pun terover jugak rasa dup dap
alah. poyo no no aku

haha.lantak kome la.

"cinta itu perlu dipupuk"



2 comments:

elsa said...

aku pun kemaruk ngan citer nih....syok ngan kasyah yg sgt romantik surprise dia...hehehehe...mula la berangan kan....klu filem dia lak ntah bpe kali tgk..smpi anak2 pun dh naik hafal lagu soundtrack dia..

Lu'Luth said...

aceh.kalau minah2 bunge. mesti pelinn habis kat ceta ni

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...