Tuesday, October 12

bersantai di kolam renang

bukan senang nak control budak yang ada confidence level yang tinggi
lebih2 lagi kalau kat kolam renang
boleh je terus keceburrrrrrr
masuk dalam air
sedangkan
paras air tu lebih dalam dari empunya diri
berderau darah menengok budak kecik ni
sudahnya aku tak berenang walau  sikitpun
tapi kaki lenguh sbb asik kejar budak kecik

kerje dia
terjun masuk kolam budak
keluar
terjun masuk kolam orang dewasa
tak ke ngeri?
terjun bukan peduli apa
yang dia tahu 
ada orang sambut
lepas ni nak bawak dia kene fikir banyak kali
meh tengok gambar 
acara bermandi manda budak kecik luluth

'safety jacket' tu adala pakai dalam 10 minit
lepas tu 
sikit pun dia tak hingin
rimas kononnya
dahtu buat rugi beli je
hah.nila kolam orang tua yang dimaksudkan
mmg terlalu dalam bagi budak umo 2 tahun
kuda belang tu pun dia nak pakai kejap je
pastu hapah! bila suruh naik, buat dia mengamuk je
bila dah penat bermain
mula jam 3.30 hinggalah jam 5
maka
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
bila bateri sudah habis.....
the end of my little luluth with her swimming session

2 comments:

gnesop.com said...

mmg best budak2 mandi kolam..
tp bila abis mandi, mesti penat..
dan takut juga jika lama sgt, boleh demam pula.. :)

Azfar dan Azwar pun hantu dgn kolam..

gnesop.com said...

mmg best budak2 mandi kolam..
tp bila abis mandi, mesti penat..
dan takut juga jika lama sgt, boleh demam pula.. :)

Azfar dan Azwar pun hantu dgn kolam..

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...