Wednesday, May 19

antara tempat menarik utk diving

wah, cara tulis tu macam dah penah pegi semua je
act ni lah tempat2 yang aku mengidam utk dive
tapi kena tengok gak
sesuai ongkosnya, lokasi yang tak menyusahkan budak kecik luth nya, dan kecantikannya
macam2 faktor tau
ingat senang2 je nak dive tanpa survey? oh survey mesti...
inilah antara tempat yang aku maksudkan tuh::


pulau kapas..wah..cantiknya




sipadan island -mobul
confirm cantik!!

tapi aku belum sesuai pegi sini sbb pjalanan yang jauh (nanti budak kecik luth bosan lama sangat)
Phuket


tapi agak cam tak mungkin buat masa ni..jauh..kos tinggi oooo

pulau rawa terengganu




pulau lang tengah 




perhentian island

wah, penat2..nak cerita pasal tempat nak dive mmg tak kan habis
ciptaan Allah yang indah ada merata-rata

1 comment:

Bingai @ Bangang said...

blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

Anda dipelawa menggunakan logo e-Direktori untuk diletakkan di blog anda.

Saya juga berterimakasih sekiranya anda telah mendaftar sebagai "follwers" untuk memudahkan saya menjejaki blog teman-teman anda.

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...