Monday, May 17

tioman diving ..oh i love my sony cyber shot

 yaa...ini dia laporan bergambar sempena MHHA advanced diving course tioman island...oh i really love my sony cyber shot t200 (model lama) sbb gambar yang brilliant (for amateur)..:))..dah lama pakai sony ni..hampir 3tahun..mana taknya sebelum kawin lagi dah pakai kamera ni..cant wait to buy underwater sony casing so that we can bring my sony into the deep water... oh mengidam nya nak pakai DSLR..n MHHA dah ada sebut nak beli DSLR..pehh..mintak2 tak ubah fikiran...(fuh2..jampi)

so ini dia laporan utk tatapan semua.... NJ tak amik advanced sbb tak terasa pun nak amik advanced, buat masa ni cukup dulu open water license..next time maybe..in 5 years time


sebelum feri bergerak.sempat lagi amik gambar kuala.saja nak tunjuk skill, eh ada ke? hehe

nasib baik si kecik ni tidur sepanjang dalam feri

 

oh, jauh lagi..perut dah lapar ni


masih tidur lagi.dah tukar posisi lak




ok2 dah dekat.sila sabar




sampai2 je MHHA dah tak sabar2 lagi.. terus nak diving



itu bukan jam ya.itu kompas..kecik je, tapi harga ribu riban.sila jangan hilangkan dalam laut



iklan ice cream.model cilik luthfilah yang comot



sunset terbaik yang pernah aku tengok seumur hidup..skrol lagi bawah utk episod matahari terbenam tercantik


pehhh...subhanallah.. ada lagi..




haa..kan dah cakap..sangat2 cantik betul?  apa bayang tu ek?



warna dah bertukar..perlahan-lahan




hmm...cantik nya kuasa Allah



ini bila dah semakin malam..nampak lingkaran putih kat atas tu? apa ya?




MHHA dah bersiap nak pegi night dive



pagi-pagi lagi dah ada budak kecik yang pegi kejar kucing sampai jauh bilik orang

kalau pandai, cuba cari apa yang salah?



budak kecik dah jalan nak pegi laut




dah cukup jalan-jalan, dah cukup tengok ikan, dah cukup diving so masa utk balik..bye-bye tioman 
nanti datang lagi..

















































































































No comments:

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...