Wednesday, August 3

entry kali ni yang nak dikongsikan adalah satu review filem "Diary of a Wimpy Kid"
bagi mereka2 yang rajin menonton dvd bersama pasangan tersayang (ayat macam pengacara tv)



cerita yang bercorak macam ni, bagi aku dah ada banyak dalam pasaran sejak dulu lagi
tapi cerita yang bercorak macam ni jugak yang boleh menarik perhatian anak-anak muda yang bakal jadi remaja muda trang tang tang




















cerita ni banyak dicampurkan unsur-unsur komik yang boleh menyebabkan keTIDAKbosanan
sewaktu menonton

isu murid junior school yang baru melangkah ke high school
biasala.....siapa hensom siapa cantik siapa hebat dia lah yang popular
siapa nerd bolehlah masuk terus direct ke kumpulan nerd


biasa nya kat negara barat, budak-muda mmg macam tu lah
tapi sekarang ni kalau kat sekolah menengah, isu-isu mcam ni dah wujud dah~~~ ==''

















pelakon utama filem ni- budak bawah umur yang cute tapi ala-ala nerd sikit