Saturday, April 2

samsung versus iphone

wah. potongan gaya samsung sejak akhir-akhir ni semacam melonjak-lonjak naik populariti nya
aku tak lah hebat mana pun ilmu pasal smartphone ni
tapi aku juga pemerhati yang hebat. :)
http://www.cellphoneinn.com/wp-content/uploads/2010/12/samsung-galaxy-s-phone.jpg

sejak tahun lepas aku mengusha samsung galaxy S
seperti hebatnya ya?
seorang kawan baru-baru ni berjaya membeli telefon nipis yang mahal itu
sempat jugak membelek2 telefon pintar yang kurus tu
hmmm.*hebat jugak phone ni



tapi disebabkan aku juga biasa menggunakan iphone4
*walaupun bukan milik aku
jelas aku mengesahkan iphone4 lebih kukuh buatan nya
dan dengan harga yang sama, pendapat aku lebih berbaloi menggunakan iphone4


http://mukrishhanafi.com/wp-content/uploads/2010/12/iphone4_2up_front_side-420-90.jpg
tapi *aku tambah lagi
kamu hanya akan rasa seronok menggunakan iphone bila gadget kamu yang lain juga apple
jika kamu bukan peminat apple, dan kamu menggunakan iphone,
maka penggunaan kamu kepada iphone hanya akan  lebih kurang 20% saje
biasala apple ni kan satu produk yang 'sombong'
mana 'campur' orang lain


http://laptoping.com/wp-content/sony_vaio_cr.jpg
sebab itu waktu MHHA offer dulu
sony vaio @ mac book
aku pilih sony vaio
sbb kalau aku pakai mac book, maka susah aku nak berkerja
sbb kat tempat kerja takde sapa pakai macbook@apple
susah nak bekerja sama nanti dlam beberapa hal
tapi actually pengalaman menggunakan macbook, ianya taklah sesukar mana pun


http://www.laptopsarena.com/wp-content/uploads/2010/09/apple-15-macbook-pro-notebook-laptop-battery-3.jpg

*yang buat aku pelik
orang yang banyak komen tentang apple BUKAN pengguna apple
macammana kamu tahu begitu banyak tentang apple sedangkan kamu sendiri tak gunakannya?


**berdebar-debar dan tak sabar menunggu iphone5 & ipad2 (droolingg......slurp slurp)

No comments:

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...