Thursday, March 3

tinggi di atas awan

sekarang berada di celah-celah kabus
berada di awang-awangan



sebenarnya sejak selasa dah berada tinggi di puncak awan
bukan online dari atas kapal terbang
tapi online dari atas nun genting sana



masuk ni dah 2 kali kena kursus kat sini
seminggu dan seminggu
bukan di first world, tapi di IAB Genting
kalau sebut IAB pada cikgu-cikgu confirm dorang tahu
tapi tak sure cikgu baru tahu ke tak
*sbb biasanya cikgu baru tak berapa alert tentang sesuatu
saja nak laser



sejuk dan nyaman
damai dan tenang
mungkin tenang sbb tak perlu jumpa masalah2 kat tempat kerja
mungkin damai sbb dapat mengadap tengok gunung berkabus hari-hari bangun dari tidur



harap dapat sedut udara segar ni banyak-banyak sebelum balik

1 comment:

Ladysirna said...

sejuk2 minum kopi o panas dengan roti bakar sedap woo

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...