Thursday, December 9

al quran utk org buta

drama terbaru hari selasa jam 9 malam
ceta ni macam best je
sbb aku suka tengok heroin ceta ni.budak nya cute
entah.nama dia, aku tak tau

tapi yg aku bengang 
scene dimana rozita chewan melawat sorang wanita yang mempunyai anak buta
dan dialog dia masa tu

"sabarlah ye. harap satu hari nanti akan ada al-quran utk orang buta"

wei. korang ni sebelum buat skrip tak belajar dulu ke?
dah lama la wei benda tu wujud

untuk pengetahuan. al-quran utk orang buta dah lama wujud
ni yang malas tengok drama melayu
tak teliti!
adoi.cetek ilmu am betul la penulis skrip ni

malu la wei
drama melayu tak teliti macam ni 
malu wei


ni la heroin ceta ni
*kalo tak silap dia ni jenis bertudung, tapi aku tak sure..
sbb dalam ceta ni dia bukak pulak tudung

http://profhariz.com/wp-content/uploads/2010/12/Drama-Hani-TV31.jpg

3 comments:

elsa said...

macik....pelakon ni mmg x bertudung la...name dia aku x ingat!!hehehe

Lu'Luth said...

oo.dia mmg tak pakai tudung ek? hek hek..aku ingatkan dia pakai tudung

elsa said...

hehehe...mmg d sahkan x!!hehe

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...