Monday, September 27

koleksi barang-barang penyepah rumah

ni dia senarai koleksi yang boleh menyebabkan berlaku nya penyepahan rumah secara besar-besaran.
perlu diingatkan ini hanya 0.01% sahaja daripada jumlah sebenar..

hah.ada berani?

kononnya benda ni dibeli supaya anak cepat berjalan
hoh.tapi luth jalan masa umur dia 1 tahun 3 bulan. cepat ke? dohhh

benda ni pulak dibeli semata-mata kerana tak nak dia conteng dinding lagi
dinding bilik tidur kami sudah jadi warna hitam
berkesan ke tak? hmmm...boleh tahan laaa...

obses budak luth pada kucing memang ekstreme
tapi sbb mak bapak dia malas nak bela kucen
so ni je le hadiah dari maksu dia
kucen robot
boleh nyanyi dan jalan sekeliling rumah


block ni mmg aku beli semata-mata utk tingkatkan thinking skills dan creative thinking budak luth ni
hmmm....block ni mmg recomended lah! bagus sangat




ni pulak buku nursery rhymes yang boleh nyanyi sendiri dari fisher price
time aku ngantuk sangat dan tak dapat nak nyanyi lagu yang dia suruh, aku suruh dia tekan benda ni je
hehe...keberkesanan 82%..

tips beli toys utk anak
biarlah beli yang educational sikit..walaupun mahal tapi tak mudah rosak
anak dah 5 pun boleh pakai lagi
lagi satu, sama2 main dengan anak
baru berguna
hehee..
bukan tugas guru nak pandaikan anak kite  ye
tapi tugas mak bapak

No comments:

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...