Sunday, March 27

pekerjaan yang sesuai untuk aku.mungkin

satu saat lepas balik dari sesuatu vacation
benda yang terfikir selepas itu adalah


"mana nak pergi lepas ni?"
atau
"nak kena tengok kalendar, buat setting tarikh best utk holiday"


itu yang berlaku selepas satu saat kaki jejak masuk rumah



atau paling sesuai untuk aku fikir
"cukup ke tak duit nak pegi xx?"



mana ada orang yang tak suka holiday?
kalau ada, boleh sebut sini



kerjaya sekarang mmg best
tapi ada satu detik lain
buat aku terfikir

"kan bagus kalau dulu aku mohon jadi wartawan ruangan travel"

1 comment:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Betul la Gee.. best klu jadi wartawan "Jln2 Cari Makan" ke.. kan? Mesti kenyang kita makan.

There was an error in this gadget

Selak Selak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berkenalan...